Alice Kitchen

Este un brand culinar premium care cuprinde produse alimentare dupa retete traditionale cu influenta din orasele Munteniei.


Brief


Clientul a dorit realizarea unui logo si a etichetelor pentru produse (borcane).


Solutia


In urma realizarii briefului de creatie am reusit sa realizam profilul clientului: gurmand, are venituri peste medie, cunoaste bucataria tradationala. In acelasi timp are cunostinta de produsele de tip deli internationale. Avand aceste informatii dar si cerintele clientului am pornit in prima etapa la realizarea siglei.


Pentru a scoate in evidenta caracterul artizanal al produsului am ales sa desenam literele din textul logoului. Familia de fonturi Calibri am folosit-o pentru explicatiile tehnice de pe eticheta adeziva a borcanului. Fiecare produs din gama are ingredientul de baza stilizat langa denumire.


Culoarea principala a brandului a fost ales albastru inchis pentru a da si o nota de exclusivitate. Acestui fundal i se adauga un patern realizat din ingredientul principal .

Suplimentar am realizat o emblema “Produs in Romania” care apare pe toate produsele pentru a sublinia originea produsului.


Pentru a testa reactia pietei fata de brand am realizat un set de postari pentru social media.


Ce am livrat?

  • Logo

  • Design eticheta produs

  • Print eticheta adeziva

  • Randare 3D produs Vizualuri postari social media

Etichete personalizate delicatese
Ambalaje de produs Alice Kitchen
1/2