NSF International

NSF International este un laborator de analize senzoriale si studii ale consumatorilor. Local ei deservesc urmatoarele sectoare: agricultura, retail, industria alimentara, HORECA, institutii guvernamentale si domeniile ce utilizeaza compusii non-alimentari.


Brief


In urma prospectarii pietii din Bucuresti, NSF International a desemnat Art Bazar Advetising pentru a furniza serviciile de design grafic, print si productie publicitara.


Solutia


Facand parte dintr-o companie multinationala renumita, clientul are un manual pentru identitatea vizuala riguros, care acopera toate regulile de utilizarea si prezentare a brandului in activitatile de marketing.


Astfel brosurile si flyerele printate de noi in Romania, in prima a etapa au fost redimensionate si adaptate de graficienii nostrii. Ca toate materialele printate din SUA si Canada aceste au fost dimensionate in sistemul imperial, “letter size”. Pentru a putea fi tiparite in Romania le-am convertit in sistemul metric, adica A4.


Pe langa aceasta ajustare a dimensiunilor, am mai facut o verificare si a paletei de culori sa fie CMYK, fonturile sa nu aiba erori si imaginile sa aiba rezolutia optima de print de 300 dpi.


Folosindu-ne de stilul utilizat in materialele printate si ghidul corporate pus la dispozitie de client am realizat graifca si productia materialelor pentru signalistica: roll up, sctickere, firma exterioara, signalistica interioara pentru orientare.


Ce am livrat?


  • Redimensionare si conversie a materialului grafic

  • Prepress, pregatire si corectura pentru tipar

  • Design grafic pentru roll up

  • Design pentru colantare si signalistica interioara/ exterioara.

  • Colantare

  • Print

  • Productie si montaj signalistica

Brosura "Metode de control Covid 19"
Brosura de prezentare servicii
1/2