Plantam Fapte Bune in Romania

Plantam Fapte Bune in Romania este un ONG cunoscut pentru impaduririle realizate in mai multe judete ale tarii.


Brief


Unul din cele mai importante documente ale unui ONG este raportul de activitate.

Anual, cu acest raport iti prezinti activitatea actualilor dar si viitorilor colaboratori. Avand o colaborare de inca de la inceputul fondarii acestui ONG, am fost numiti sa realizam acest raport (realizarea macheta si tiparire). Pentru ca un raport simplu ce cuprinde date seci nu are la prima vedere o imagine atragatoare si nu capteaza atentia.


Solutia


Pentru inceput am propus detaliile tehnice pentru tiparirea raportului. Avand experienta cu realizarea altor documente similare: rapoarte, prezentari, statistici etc. am primit mana libera din partea clientului. Raportul s-a materializat intr-o brosura de 24 de pagini (cu coperti incluse) avand un format finit 210x148 mm. A fost tiparit in policromie de la prima pana la ultima coperta. Iar pentru a iesi in evidenta culorile superbe am ales sa folosim o hartie mata reciclata de 200 grmp.


Grafica pe care am pregatit-o a fost dominat de verde iar elemente comune a fost pe aprope toate paginile frunzele.


Fonturile folosite le-am ales din urmatoarele seturi: Déjà vu Condensed, Melbourne, Chemy Retro si Myriad Pro.


Pentru informatiile din statistici am realizat machete pentru 8 infografice. Iar pentru evenimentele care urmau sa se desfasoare ulterior am pregatit machete de presa clasice. Pe coperti dar si paginile interioare am inserat elemente grafice vectoriale special pregatite pentru acest proiect.


O parte din elementle acestui machete de print au fost utilizate si pentru marketingul online.


Ce am realizat?


  • Design brosura

  • Design infografic

  • Realizare grafica vectoriala

  • Print

BFBR.ro ilustratii vectoriale
PFBR.ro infografice
1/2