Pramac Generatoare

PRAMAC este un producator global de generatoare de curent, echipamente de manipulat marfa si turnuri de lumina. El are o prezenta activa in Romania, produsele si serviciile lui avand o buna notorietate. Brandul sau este cultivat si de atentia acordata materialelor publicitare, in cazul nostru design grafic, print si signalistica. 


Brief 


Fiecare produs livrat este insotit de un certificat de garantie si manual de utilizare. Tot pentru acest moment de interactionare cu clientul s-a hotarat folosirea unor materiale de informare: flyere cu produse si promotii, stickere si altele. 


Solutia


In prima etapa am pregatit grafica pentru print. Pentru certificatele de garantie am ales un format finit A5 orizontal (210x148mm). Informatia primita de la client a fost pregatita in macheta astfel incat   sa fie cat mai usor inteleasa. Ca sa usuram intelegerea informatiei am ales sa realizam si elemente grafice specifice. 

Printul in policromie a fost realizat pe hartie dublucretata mata de 180 grmp iar copertile pe hartie de 300 grmp. Pentru coperti am ales plastifiere lucioasa pentru a scoate in evidenta culorile si imaginile din machete. 


Manualele de utilizare au fost prelucrate grafic si tiparite alb negru pe un format A4. Folosirea ilustratiilor grafice, icon-urilor si a pictogramelor cu instructiunile de utilizare sunt elementele principale ale designului.

 

Ce am livrat: 

  • Design grafic

  • Pregatire macheta 

  • Print

1/2

©2021 Art Bazar. Toate drepturile rezervate.

Art Bazar I Baicului 64, Bucuresti, Romania I tejghea@artbazar.ro I 004 0774 558 276

  • Fb_ABazar
  • Insta_ABazar
  • In_ABazar