Idei pentru ambalaje de bijuterii

Un ambalaj personalizat pentru bijuterii te ajuta sa iti cultivi brandul dar si produsele in preferintele clientilor tai. La fel cum este atras de bijuterii, clientul este captivat si de ambalajul de calitate si design unic. Modul de prezentare dar si cutia personalizata ii influenteaza in mod direct decizia de cumparare.


Iata care ar fi cele mai folosite ambalaje pentru bijuterii si accesorii in Romania:


1. Ambalaj artizanal (hand-made)


Bijuteriile facute manual integral (artizanale) beneficiaza de o imagine boema. Asa ca poti sa folosesti acest aspect si in realizarea ambalajului. Foloseste cartone, hartii manuale sau fibre naturale. Hartiile poti sa le pliezi in tehnica origami. Ori alte tehnici de asamblare. Vei obtine un aspect “green”. Acesta abordare artizanala, cu costuri reduse te poate diferentia de productia de masa.


Ambalaj bijuterii artizanal (handmade). Surs: www.furnituri.ro

2. Ambalaj economic (ieftin)


Daca vinzi bijuterii si accesorii ieftine in cantitati mari alegerea unui ambalaj economic este cel mai prudent si rentabil. Exemplul cel mai intalnit sunt martisoarele. Poti cumpara en-gross pungi de celofan transparent (material BOPP) ori pungi cu inchiderre (zipper). Acesata varianta de punga (marime cat o palma de adult cel mult) o gasesti facuta si din hartie.


Mai ai si varianta saculetilor de organza ori catifea. Acest ambalaj este folosit si daca vinzi catre retaileri ce doresc ulterior sa iti rebrenduiasca ori reambaleze produsele.


Pungi de bijuterii ieftine


3. Ambalaj pentru display


Acest timp de ambalaj este folosit cand el urmeaza sa fie expus pe un suport de tip display. In aceasta situatie ambalarea recomandata pentru bijuteriile tale o alegi in functie de locul vanzarii. De exemplu, daca au o valoare ridicata poti folosi cutii, pe care la vanzare le reimpachetezi in saculeti de matase ori cutii de bijuterii. Aceste cutii te ajuta sa previi eventualele distrugeri inerente situatiei. Daca vinzi intr-o zona cu trafic mare, intr-un targ sau chiosc, ambalaje cu fanta pentru agatare pe display sunt economice si practice.


TIP! Aceste ambalaje le poti personaliza cel mai simplu cu o eticheta de carton personalizata. Sau cu un autocolant pregatit cu un design personalizat integral.


4. Ambalaj personalizat


Deseori investing un un pic mai mult in ambalaje iti poti creste valoare bijuteriilor tale. O cutiuta din carton inobilat cu timbru sec sau folio auriu da o nota de lux si exclusivitate.

Foloseste un carton special, da un aspect de mare efect. Acest material versatil iti permite sa realiezi forme si volume nelimitate. Pentru a da o nota de delicatete bijuteriei, inainte de a o baga in cutia personalizata poti sa o impachetezi in hartie printata cu logoului tau.

Tot in aceata cutie sa nu uiti sa introduci un mic manual de garatie si utilizare personalizat. Nu costa mult insa iti ofera seriozitate brandului. Iar un voucher iti poate sustine o campanie de marketing care sa iti stimuleze loialitatea si recunostinta clientelor.Un design potrivit pentru aceasta cutie elaborata nu trebuie sa lipseasca. Aici foloseste culorile logoului ta si restul elementelor care sunt incluse in manualul de branding.

Pana la urma doresti ca clientul sa te indentifice ori sa isi aminteasca de numele tau cat mai usor.

©2020 Art Bazar. Toate drepturile rezervate.

Art Bazar I Baicului 64, Bucuresti, Romania I tejghea@artbazar.ro I 004 0774 558 276

  • Fb_ABazar
  • Insta_ABazar
  • In_ABazar