Cele mai bune promovari in 2021: ambalajul personalizat. (I)

Ideile de marketing incepand din 2020 trebuie sa se adapteze rapid si sa foloseasca fiecare varianta de promovare disponibila. Una din aceaste optiuni este ambalarea personalizata. Prin intermediul ei poti sa ajungi la client, tine legatura cu acesta ori sa il fidelizezi.

Se poate realiza o intreaga strategie de marketing in jurul acestuia. Asa ca adauga-i pe langa functia de transport o noua utilitate: influencer offline.


Cu ajutorul unui designer din agentia de publicitate poti sa obtii machetele pentru toate ambalajele folosite in livrari ori corespondenta. Poti sa faci plicuri personalizate, cutii de carton personalizate, pungi personalizate, cutiute personalizate si chiar si banda adeziva personalizata.

Imprimata cu o grafica unitara, ce integreaza brandul afacerii tale poti sa iti cresti notorietatea dar si influenta asupra clientilor tai.


Si daca tot faci un ambalaj personalizat, poti sa il faci si la dimensiunea dorita. Lucru extrem de practic atat pentru ce introduci in interior, dar si pentru procesul de depozitare sau livrare. Prin experienta noastra noi putem sa te ajutam cu toate acestea printr-o oferta personalizata 100% in privinta costurilor si designului.


Iar punctul forte a acestei cutii personalizate este ca in ea poti sa introduci si alte materiale de marketing: flyere, brosuri, obiecte personalizate, mostre de produse care sa iti fidelizeze clientii.

Asa ca poti sa incepi campania ta de marketing in jurul ambalajului personalizat.
©2021 Art Bazar. Toate drepturile rezervate.

Art Bazar I Baicului 64, Bucuresti, Romania I tejghea@artbazar.ro I 004 0774 558 276

  • Fb_ABazar
  • Insta_ABazar
  • In_ABazar