top of page
  • Alex Costa

Top 6 obiecte personalizate pentru campaniile de marketing din 2022

Ultimele luni au fost pline de provocari pentru campaniile de marketing. Livrarea unor rezultate optimiste a fost dificila.


Pentru a continua activitatea si a prospera, cei ramasi, sunt obligati sa gasesca noi modalitati de a se promova.


Cu incertitudinea acestor vremuri este dificil de a face un plan de promovare pe termen lung. Agentia noastra de publicitate iti poate oferii cateva idei de promovare pentru a ramane relevant in fata clientilor. Si nu doar idei dar si designul si realizarea acestor produse personalizate 100%.


Gandeste-te la clientii tai, la care doreti sa ajungi, acum sunt izolati in casele lor. Ei incearca sa inlocuiasca cumva timpul alocat interactiunii sociale, cu colegii, cu cunoscutii, la munca ori in timpul liber. Inaintea pandemiei in timpul acestor intalniri puteai sa te prezinti pe tine dar si pe afacerea ta. Acum este mult mai dificil sa le vorbesti, sa comunici cu ei fata in fata.


Cum ar putea sa ajunga mesajul tau la ei? O solutie ar fi prin intermediul materialelor personalizate cu logoul tau. In timpul carantinei, aceste materiale alese cu grija, iti vor face brandul tau mai indragit si usor de recunoscut.


Acestea sunt un mesager concret si discret al brandului tau. Ele stau permanent langa clientul tau fara al agresa.

Din experienta noastra in publicitatea produselor promotionale am reusit sa identificam cateva obiecte personalizabile unice care pot sa iti cresca notorietatea brandul tau..


Inainte de a-ti le prezenta, hai sa iti impartasim cele 3 lucruri care fac un obiect promotional unic.

 

Ce face unic un obiect promotional?


Utilitatea


Cand alegi un obiect promotional trebuie sa te gandesti in primul rand la utilitatea lui. Un obiect util este folosit mai mult timp. Astfel logoul tau este vizibil mai mult timp. De exemplu o sacosa textila personalizata se foloseste de mai multe ori. Pentru ca usureaza viata si nu ocupa mult spatiu poate fi purtata mai tot timpul. In plus este ecologica, putand fii reciclata.


Sezonalitatea


Fiecare anotimp ori eveniment are o materiale promotionale specifice de sezon. De exemplu primavara si toamna. Pot sa iti pregatesti sa oferi articole care se potrivesc cu vremea de afara. Un articol promotional recomandat este umbrela. Umbrela personalizata este unul din produsele cele mai cautate in sezonul ploios. Are o suprafata mare de personalizare si o gama de culori bogata incare poti regasi si culorile logoului tau.


Tematica


Fiecare domeniu are un specific al lui. Din acest motiv alegi sa personalizezi obiecte care sunt specifice afacerii ori promotiei. De exemplu, daca ai o afacere imobiliara, un articol util este un breloc de calitate buna pentru cheile noii rezidente. Ori daca daca activezi in domeniul farmaceutic un pix in forma de seringa este un articol care atrage atentia intotdeuna.


 

Cele 3 carteristici ale promotionalelor te ajuta sa iti implementezi o campanie personalizata care iti creasca notorietatea.


Ca sa te ajutam sa iti pregatesti strategia de marketing gasesti mai jos cateva idei de articole promotionale pe care clientii dar si partenerii tai le vor indragi.



1.) Carte de colorat


Restrictiile pandemiei a cauzat multor oameni: stress, anxietate si depresie. Ajuta-ti clientii si partenerii sa scape de stress relaxandu-se cu cartile de colorat pentru adulti. Coloratul si desenatul au un efect de relaxare asupra fricii. Exista un cadou personalizat mai potrivit in aceasta situatie? Arata-le partenerilor tai ca esti alaturi de ei in aceste momente.


Carte de colorat adulti
Carte de colorat personalizata.

Sursa foto: Pexels


2.) Ciorapi personalizati


Ciorapii branduiti sunt unul din articolele din ce in ce mai cerute in ultimii ani. Un material promotional care da o nota de umor si relaxare brandului tau. Practici, utili ei pot fi purtati acasa ori cand ai alte activitati. Nu sunt scumpi si avand marimi universale sunt mult mai usor de oferit decat alte articole de imbracaminte.


Ciorapi personalizati
Ciorapi personalizati cu logo

3.) Jocuri de societate


O excelenta ocazie de a avea brandul tau intr-un moment de socializare placuta. Exista seturi ce contin mai multe jocuri: sah, table, remy, go, moara si altele. Poti alege seturi in cutie de lemn, textile, carton ori piele. Se pot personaliza in diferite moduri.


Set jocuri de societate
Jocuri de societate personalizate

4.) Baterie externa personalizata


Aceste baterii sunt cadoul corporate personalizat perfect. Au mai multe design-uri si forme pentru a se potrivi cu imaginea ta. Pe langa suprafata de personalizare generoasa poti sa alegi si capacitatea de stocare. Sunt compatibile cu toate marcile de smartphone cele mai des intalnite: Apple Iphone, Samsung Galaxy, Huaway, Xiaomi, Nokia si altele. Poti sa ne ceri o simulare gratis a personalizarii ca sa vezi cum arata grafica ta pe modelul de baterie ales.


Baterie externa
Baterii externe personalizabile. Design si culori diferite.

5.) Plante decorative personalizate


Un cadou eco-frendly care arata ca iti pasa de mediul inconjurator. Semintele, bulbi sau plante suculente se livreaza cu un ghiveci branduit, cutie de carton personalizata, plic personalizat ce contine mesajul tau. Aceste plante decorative personalizate vor fi tot timpul remarcate si primite cu zambetul pe buze. Pentru valoarea care o ofera brandului tau pretul lor este mic.


Kit ghiveci planta personalizata
Plante decorative cu logo-ul tau. Multiple variante

6.) Saltea fitness personalizata


Restrictiile si lucratul de acasa au schimbat comportamentul oamenilor. Mai mult, restrictiile pentru salile de sport ori alte activitati ce implica miscare au dus la cresterea obezitatii. Dar sunt si multi oameni care vor sa isi pastreze forma fizica si psihica. Din acest motiv au inceput sa foloseasca acasa accesorii pt fitnes: greutati, corzi, saltele, mingi. Salteaua pentru fitness personalizata este un articol care se integreaza perfect in acest trend.

Poti sa incluzi in campania ta de publicitate produse fitness personalitate ca sa arati grija ta fata de colaboratorii tai.


Saltea fitness
Saltea fitness personalizata. Diferite culori si dimensiuni.

Photo by Karolina Grabowska from Pexels


Daca esti interesat de unul din articolele promotionale de mai sus ori ai alte idei pentru campania ta de marketing, da-ne un mesaj! Si iti vom face o oferta pentru pregatirea si implementarea acesteia.

bottom of page