top of page
SiteWeb_ArtBazar.webp

Servicii de creare site web Bucuresti

Transforma-ti afacerea cu un site web personalizat si productiv!

 
 
 

Site-ul tau va fi creat de un web designer dedicat, care iti va asculta dorintele si va dezvolta un site web personalizat.

Colaboram strans cu tine pentru a intelege viziunea ta si pentru ati livra un site de prezentare care sa ofere o experienta usoara si atractiva clientilor tai.

Cu site-ul pregatit de ArtBazar, poti sa-ti diferentiezi afacerea de concurenta prin design captivant si functionalitati de ultima generatie.

Avem experienta necesara pentru a face din acest lucru o realitate.

Acesta iti va usura interactiunea directa cu clientii tai. Integrat într-o strategie de promovare profesionala, el va deveni punctul central al marketingului tau. Cu ajutorul marketingului digital livrat de agentia noastra, il punem sa lucreze pentru tine.

Ce calitati are un web site creat de noi?

1. RESPONSIVE DESIGN

Cu un design responsiv si o navigare intuitiva, vizitatorii site-ului tau vor avea o experienta placuta pe orice dispozitiv - de la desktop la smartphone.

2. DESIGN PERSONALIZAT

Fiecare site creat de noi este unic. Vom integra identitatea brandului tau în design, asigurandu-ne ca site-ul reflecta afacerea ta.

3. CONTINUT ATRACTIV

Copywriter-ul nostru iti va crea un continut captivant si relevant, care nu doar va atrage atentia, ci si conversia vizitatorilor in clienti.

4. MONITORIZAREA PERFORMANTEI

Cu Google Analytics, vei putea urmari traficul pe site si comportamentul utilizatorilor. Vei putea lua decizii pentru strategia ta de marketing.

5.  NEWSLETTER SI DEZVOLTAREA BAZEI DE CLIENTI

Formular de inscriere prin e-mail. Poti începe sa iti construiesti o baza de date pentru noi vanzari.

6. OPTIMIZARE SEO AVANSATA

Site-ul tau va fi optimizat pentru motoarele de cautare, asigurandu-te ca esti gasit rapid de catre potentialii clienti.

7. BLOG

Articolele cu noutati sau informatii utile te ajuta sa iti construiesti o baza de clienti loiali.

8.  SUPORT LIVE PRIN CHAT

Prin adaugarea unui popup de chat live, vei putea raspunde instant vizitatorilor si indruma potentialele conversii.

9. SOCIAL MEDIA

Incorporam canalele de social media pentru o interactiune sporita cu clientii tai.

De ce sa alegi ArtBazar pentru crearea site-ului tau?

 

Experienta locala si intelegerea pietei
 

 • Suntem o firma locala, cu experienta în marketing din 2004, ceea ce ne permite sa întelegem mediul de afaceri din Bucuresti si sa dezvoltam strategii adaptate nevoilor locale.Ne putem intalni la o cafea, daca te-ai saturat de Zoom!


Experienta in marketing

 

 • ArtBazar ofera servicii de publicitate si design din 2004. De atunci ne-am ocupat de branding design si toate tehnologiile marketingului, inclusiv web. Si ne bucuram cand putem sa folosim experienta noastra in campaniile de promovare.

Echipa completa pentru toate nevoile tale 

 

 • Suntem o echipa creativa cu resurse variate concentrate intr-un singur loc: de la design, marketing online până la copywriting, totul într-un singur loc pentru eficiență maximă. Astfel poti economisi timp pretios si bani.

 

Lucram cu antreprenori si firme

 

 • Avem cativa clienti mari in portofoliu. Dar ArtBazar lucreaza si cu antreprenori fantastici sau firme mai mici. Ne place sa lucram cu oameni ambitiosi si cu afaceri excelente, indiferent de marimea lor.

 
 
 
 
 • Detalii tehnice hartie velina personalizata
  Pentru tiparire folosim hartie velina (de matase) alba de 20-25 grmp. Personalizarea se poate face pana la 6 culori liniare. Cantitatea minima pentru personalizarea este de 50 kilograme, 2500 coli 100x75 cm. Colile se pot taia si la alte dimensiuni. Pretul hartiei personalizate este influentat de: cantitatea colilor, numarul de culori imprimate, suprafata acoperita de culoare. Grafica, elementele grafice pentru imprimare trebuie sa fie in format vectorial, convertite la curbe, culori Pantone.
 • Conditii de livrare
  Plata se face in lei la cursul BNR din ziua facturarii. Conditiile de plata sunt 100% avans la prima comanda/colaborare cu firma noastra. Ulterior conditiile de plata se pot modifica. Termenul de livrare este aproximativ 2-3 saptamani cu o cofirmare in prealabil. Fiind un produs personalizat 100%, nu putem accepta retururi. Din acest motiv va rugam sa verificati atenti macheta pentru imprimare. Oferta se adreseaza exclusiv persoanelor juridice si fizice autorizate din UE.
 • Ofera ArtBazar Advertising servicii de asistenta si intretinere pentru site-uri web?
  Da, agentia noastra de publicitate ofera servicii de mentenanta pentru site-uri web pentru a ne asigura ca site-ul functioneaza in siguranta si fara erori. Oferim planuri personalizate de mentenanta ca site-ul sa functioneze fara eficient si fara probleme tehnice.

ArtBazar Advertising este alegerea perfecta pentru servicii profesionale de creare site web în București. Cu o echipa dedicata și o experienta bogata in publicitate si marketing, ne-am construit reputatia pe rezultatele livrate clientilor noștri.

Contacteaza-ne astazi pentru a discuta despre cum putem transforma viziunea ta intr-un site web eficient si atractiv pentru clientii tai!

agentie de publicitate

Baicului 64, Bucuresti, Romania

bottom of page