top of page
Brand-design-fashion-artbazar.jpg

AGENTIE BRAND DESIGN BUCURESTI

Pachete de branding design pentru StartUp si IMM

Brandul tau este mai mult decat o sigla si o paleta de culori.

 

Alege unul din pachetele de identitate vizuala ArtBazar care sa iti defineasca si creasca afacerea.

Stim ca un Startup sau o afacere mica (IMM) la inceput de drum nu are bani suficienti pentru branding sau design grafic pentru marketing. Aceleasi provocari le-am avut si noi cand am pornit activitatea. Pana la urma cine nu a avut? :)

De acea am pregatit 3 pachete ca sa iti construiesti un brand puternic cu personalitate. Fiecare pachet il poti personaliza 100% in functie de nevoile tale. Sa nu uitam, daca te vei implica si tu crearea brandului de la inceput vei avea parte de multa distractie.

DESCOPERA-TI IDENTITAEA VIZUALA!

Pachetul de brand design "Junior"

Acest pachet este recomandat celor care sunt la inceput de drum sau in cazul in care siteul de prezentare nu este mijlocul principal de prospectare a pietii.

Identitatea vizuala a acestui pachet are element principal noul logo. Cu desenarea logoului incepem sa iti cream identitatea  brandului. Vei avea pentru el 2 propuneri si 2 sesiuni de modificari. Il vei primi intr-un format gata de printat sau folosit online, cu o paleta de culori si fonturi recomandate pentru utilizare.

Iti pregatim macheta si pentru cartile de vizita. Ne putem ocupa si de tiparirea lor.

La 3 din conturile business de Social Media, iti pregatim imaginile de profil si coverul cu noul logo.

 

Estimare investitie de la 260 Euro+TVA*

Brand-design-1.jpg

Ce elemente grafice contine?

 • Logo design

 • Culorile brandului si fonturile recomandate pentru logo

 • Designul grafic pentru o carte de vizita

 • Pregatirea icoanelor si coverelor pentru 3 canale Social Media

Brand-design-4.jpg

Ce elemente grafice contine?

 • Tot ce cuprinde pachetul "Junior"In plus mai primesti:

 • Machetarea pentru un voucher

 • Pregatirea icoanelor si coverurilor pentru 3 canale Social Media

 • Site de prezentare de 1 pagina (vezi template)

START DIGITAL MARKETING!

Pachetul de branding design "Studio"

Este pachetul perfect pentru lansarea unei afaceri mici care ofera servicii: salon de coafura, florarie, patiserie, reparatii diverse, service sau renovari.

 

Ce primesti in plus la acest pachet fata de primul? Iti realizam un site de prezentare in Wix care sa te lanseze online. 

 

Wix este o solutie ieftina, usor de folosit care nu necesita mentenanta permanenta. Gazduirea si rezervarea domeniului nu este inclusa in pret, insa te putem ajuta la configurare.

 

Ofera un voucher pentru a stimula vanzarile. In acest pachet ai inclusa machetarea pentru el. Avem preturi bune pentru tipar si ne putem ocupa de printarea acestuia.

 

Estimare investitie de la 470 Euro+TVA*

MARKETING SUPERLATIV!

Pachetul de brand design "MyBazar"

Daca doresti o prezenta activa offline si online acest pachet iti este adresat.

 

Pe langa pachetul "Studio" la acest pachet am mai adaugat 2 pagini pentru siteul de prezentare ca sa iti promovezi mai bine produsul sau serviciile: o pagina de contact si una de blog. 

Pe blog poti adauga periodic continut care sa te ajute sa fi mai vizibil in cautarile online. Contentul te mai ajuta sa iti definesti brandul tau.

 

Pentru marketingul social media iti mai pregatim 8 postari (postare continut si imagine) pentru 1  canal de social media. Vei putea interactiona astfel mai repede si direct cu potentialii tai clienti.

 

Un sticker cu un imagine buna sunt un reminder bun pentru afacerea ta. Iti facem macheta pentru el. Daca vrei ne ocupam si de tiparirea lui.

Estimare investitie de la 560 Euro+TVA*

Brand-design-3.jpg

Ce elemente grafice contine?​

 • Tot ce este in pachetul "Studio"

        In plus mai primesti:

 • Site de prezentare de 1 pagina prezentare+1 pagina contact+1 pagina blog

 • Kit cu vizualurile a 8 postari pe 1 canal Social Media pentru 1 luna

​Ce elemente de brand includ aceste pachete?

​Branding designul este tot ce se poate vedea si are legatura cu afacerea ta: servicii de indentitate vizuala. In mod obisnuit ele includ : logo design, schema de culori, codurile culorilor (cel putin RGB, CMYK si Pantone), fonturile (literele) care le utilizezi in marketing si diverse elemente grafice. Si bineinteles regulile de uitilizare care se materializeaza intr-un manual de identitate vizuala.

 

Fiecare pachet incepe cu primul element care il vezi: cu un logo sau sigla. Il desenam cat mai irezibil ca sa fie recunoscut imediat cu placere.

 

​Vei avea un grafician dedicat 100% proiectului tau. El va pregati machetele cartilor de vizita, flyerelor, voucherelor, etichetelor de produs, ambalajele produselor. Odata creat designul identitatii a brandului, putem sa iti realizam si websiteul.

 

Daca vrei si mai mult, iti pregatim un kit de postari pentru Social Media Marketing, ca sa iti faci cunoscuta noua ta identitate vizuala. Acest kit te va ajuta sa ai o prezenta online profesionista, cu un brand puternic din prima zi.

Detalii tehnice bine de stiut

* Preturile sunt estimative iar plata se face in lei la cursul BNR din ziua facturarii. In urma configurarii finale a pachetului si a completarii briefului de creatie putem sa va oferim un pret si termen de predare exact.

Brieful de design grafic ne ajuta sa clarificam continutul creatiei si etapele procesului de creatie grafica. Brieful este un chestionar care cuprinde toate cerintele si ideile legate de procesul de creatie.

Vom semna un contract la care o sa adaugam brieful prin care sa primim confirmarea ca s-au inteles termenii si etapele proiectului.

 

La semnarea contractului se achita un avans de 50% nereturnabil.  Acesta acopera cheltuielile cu pregatirea si documentarea proiectului de branding. 

Continutul pentru site, blog, postari social media si print (textul, imaginile produselor si serviciilor ce apar in machete) este pus la dispozitie de client. Putem sa le pregatim aceste servicii, insa va rugam sa ne mentionati acest lucru de la inceput. Ele se vor constitui intr-un proiect separat de pachetele de mai sus.

Machetele se vor preda in format vectorial pentru a fi utilizate fara sa isi piarda calitatea: PDF, EPS si CDR pentru tipar si productie publicitara. Iar pentru utilizarea online JPG si PNG.

Daca aveti un termen mai scurt pentru predare decat cel estimat va rugam sa ne precizati.

Servicii complementare de publicitate la pachetele de branding

Serviciile de imagine prezentate le poti configura cum doresti pentru a creste notorietatea noului tau brand. Daca doresti le putem integra in strategii de marketing online si offline.

 

Trimite-ne un mesaj sau poti sa ne suni daca te grabesti. Estimarea este gratuita. La care mai adaugam cateva idei care sa te ajute sa iti clarifici to-do-list ul pentru branding.

Cine suntem? ArtBazar Advertising - agentie de branding design. In oferta noastra de marketing gasesti si serviciile de identitate vizuala.

 

De ce sa alegi produsele sau serviciile de imagine create de ArtBazar? Pentru ca experienta in print si marketing castigata cu un portofoliu din industrii diverse ne ofera o intelegere practica a consumatorului roman: B2C si B2B. 

bottom of page