Caseta interioara pentru braseria Rawz

Rawz este una din cele mai cunoscute cofetarii raw-vegane din Bucuresti. Pe langa delicasele foarte apreciate, brandingul sau este atent realizat si cultivat.


Brief creativ


In 2020, Rawz hotareste sa deschida o braserie intr-o zona bine reprezentata de restaurante, bistrouri si magazine upper middle, din cartierul Floreasca. Pentru branduirea interioara a avut nevoie de realizarea unei firme luminoase de interior.


Abordarea si solutia publicitara


In acest spatiu vitrinele si galantarele luminate puternic sunt in centrul atentiei. Pentru a nu concura cu aceastea, firma luminoasa s-a montat in spatele tejghelei, pe directia de intrare a clientului in magazin.


Pentru a ne incadra in buget si timpul de livrare am optat pentru o caseta luminoasa deschisa, incadrata in 60x60cm. Are forma speciala, decupata dupa conturul siglei. 


Pe interior, sub cant am atasat o sursa de lumina care sa ofere un efect de halou. Pentru a nu disipa lumina am colantat autocolant opac printat la culoare pe suprafata exteriorara a casetei luminoase. 

Literele care formeaza denumirea au fost decupate si le-am oferit volumetrie cu stiplex transparent taiat la contur.Ce am livrat pentru Rawz?


  • Solutia tehnica;

  • Designul semnalisticii;

  • Productie casetei luminoase;

  • Montajul in spatiul amenajat.

Caseta luminosa de interior
Elementele si forma casetei luminoase
1/1
Interesat de ce vezi?