top of page

Design B2B pentru NRCC

Camerele de comert sunt locul ideal pentru networking, perfectionare profesionala si socializare intr-un mediu formal. In Romania, una din cele mai active astfel de asociatii este NRCC (Camera de Comert Romana-Olandeza).


Deseori si alte asociatii profesionale sunt invitate sa participe la evenimente lor, oferind astfel o completare binevenita.


Lunar acesata Camera organizeaza cel putin un eveniment adresat antreprenorilor si IMM-urilor din Bucuresti sau centrol economice din tara: Knowledge Centers, Network Business Lunches & Drinks, Gala Dinners, SME`s Networking Night si Orange Night in Bucharest ar fi intr-o lista scurta.


Brief creativ


Prezentarea profesionista a unui eveniment B2B este data de o imagine realizata manualelor de identitate vizuala. Acestea trebuie sa fie adaptate mai multor medii de expunere: digital, tipar sau productie publicitara.


Logourile, culorile brandurilor, fotografiile si ad-urile care promoveaza evenimentul trebuie sa fie uniforme, iar calitatea la superlativ. Iar toate acestea sa fie influentate cat mai putin de lipsa timpului.

O agentie de design grafic poate coordona si supraveghea usor toate aceste procese creative. De la machetare pana la productie si livrare in timp, deoarece are oameni specializati intr-un singur loc, sub acelasi acoperis.


Si in acest caz, recomandati de un client multumit, am inceput colaborarea cu cateva proiecte de grafica publicitara si print. NRCC cauta un partener de incredere care sa poate livra in timp designul si productia necesara activitatilor de marketing si networking.


Abordarea si solutia publicitara


Designul grafic pregatit de noi a fost impartit in doua categorii: online si offline. Deoarece fiecare mediu de expunere are particularitati tehnice legate de dimensiuni, suport si cromatica.


Pentru fiecare eveniment sau activitate de marketing este pregatit un vizual principal care ulterior se declina. Pentru mediul digital s-a ales comunicare principala sa fie cu Social Media Marketing: Facebook, Linkedin, Twitter, e-Newsletter.


De asemenea site-ul asociatiei dar si al colaboratorilor se actualiza cu content si vizualuri declinate.


Calendarul colaborarii avea programate saptamanal vizualuri si bannere pentru inbound marketingului asociatiei. Conform unei strategii de marketing si planificari riguroase realizate de catre client.


In completare, pentru offline, la fiecare eveniment s-au pregatit materiale care sa sustina prezentarile: carti de vizita, mape de prezentare, brosuri, rollupuri, spidere. 


Echipa noastra s-a ocupat de realizarea conceputului creativ pentru ele dar si a productiei lor.


Ce am livrat pentru NRCC?


Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page