Design B2B pentru NRCC

NRCC(Camera de Comert Romana-Olandeza) este una din cele mai active Camere de Comert din Romania. Organizeaza lunar un set de evenimente de afaceri si networking in: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta dar si alte orase mari. 


Cateva dintre evenimentele realizate de ce aceasta Camera care au devenit must have pentru mediul de afaceri din Romania: Knowledge Center, Network Business Lunches & Drinks, Gala Diners, SME`s Networkings Nights ec.


Brief creativ


Pentru anuntarea si promovarea evenimentelor NRCC hotareste ca prezenta online sa fie mai vizibila. Au trebuit realizate vizualuri B2B respectand manualul de branding. Fiecare vizual a fost adaptat pentru mai multe medii din digital si promvorea offline.


Abordarea si solutia publicitara


Pentru inceput s-a realizat un calendar anual al evenimentelor. Saptamanal se pregatea o macheta pentru un eveniment ori servicii adiacente acestora.


Fiecare eveniment avea preagatita o macheta principala. Aceasta macheta se declina pentru doua medii: digital si offline.


Ad-urile online se implementau intern: site propriu si newsletter. Insa bineinteles ca erau publicate si de catre partenerii de evenimente sau pe Facebook, Linkedin, Google Ads.


Pentru a completarea strategiei de marketing aceste ad-uri erau tiparite pe materiale folosite la evenimente: afise, flyere, rollupuri.


Separat de aceste ad-uri, am realizat designul grafic si productia pentru materiale publicitare folosite la evenimentele de networking: spidere, rollupuri, afise, flyere.


Ce am livrat pentru NRCC?


  • Web Design pentru continut online;

  • Design grafic;

  • Banner Ad-uri;

  • Tipar flyere, colaterale, postere, bilete, brosuri, cataloage de prezentare;

  • Signalistica interoara (Rollup, Spider).

Carti de vizita NRCC
press to zoom
Web Design B2B
press to zoom
1/2
Am vazut destul, hai sa ne auzim!

Esti interesat(a) pentru un proiect sau o colaborare pe termen lung hai sa vorbim.

 

Doar completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la 004 0774 558 276

Mesajul a fost trimis. Iti multumim. Incercam in cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.