top of page

Digital design pentru magazin online LeukHome

Leuk Home este un magazin online din Romania, cu electrocasnice si decoratiuni de interior premium. Portofoliul magazinului are branduri europene renumite prin functionalitate si designul de autor sofisticat.


Brief


In campania de marketing  pentru lansarea si promovarea eshop-ului, clientul Leuk Home a contractat serviciile de design grafic si print ale agentiei ArtBazar Advertising.


Solutia


Ca sa nu canibalizam notorietatea brandurilor din acest magazin am hotarat ca mesajul transmis de ad-urile noastre sa scoata in evidenta 2 aspecte: beneficiul fiecarui produs si numele magazinului. Secundar apare si numele designerului de produs pentru a oferii nota de credibilitate.


Exceptia sunt promovarile de evenimente sezoniere: Valentine`s, 8 Martie etc.. Vizualurile lor a fost un colaj cu mai multe produse sub forma unui mood board.


Pentru o uniformitate a stilului am utilizat cateva elemente grafice, minimaliste care sunt prezente in toate aparitiile pentru marketing.


Care sunt acestea?


Cardurile de multumire si stickere rotunde personalizate. Aceste carduri au fost bine primite de clienti, ajutand la cresterea loialitatii fata de brand. Stickerele personalizate sunt unul din cele mai utile produse de marketing: poti personaliza orice produs/activitate, in acelasi timp ele fiind si un sigiliu practic.


Designul grafic pentru marketingul online l-am impartit in doua, dupa locul de publicare: Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin) si magazinul online. Astfel am segmentat mai bine audienta si am putut livra mai bine designul digital, implementarea si monitorizarea rezultatelor.


Strategia de marketing digital dureaza cateva luni, cu postari de continut zilnice: postari simple, video, personalizari ale conturilor business, organizari de evenimente sa.


Ce am livrat?


Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page