top of page

Prepress si tipar pentru NSF International

NSF International este un laborator de analize senzoriale si studii in urmatoarele sectoare: agricultura, retail, industria alimentara, HORECA, institutii guvernamentale si domeniile ce utilizeaza compusii non-alimentari.


Mai simplu spus cu ei poti sa testezi un produs inainte de al produce industrial sau lansa pe piata din Romania. Acest laborator iti poate oferi informatii valoroase pentru vanzarile tale.


Brief creativ


Laboratorul NFS era in cautarea unui colaborator care sa ofere servicii integrate de publicitate in Bucuresti. 


Sa poata livra la timp si sa faca propuneri cu costuri optimizate pentru produsele si serviciile din marketin: print, signalistica si articole promotionale personalizate. Iar disponibilitatea un designer grafic experimentat era necesara pentru pregatirea machetelor.


In urma prezentarii portofoliului cu grafica publicitara si printuri a fost ales studioul nostru de grafica.


Abordarea si solutia publicitara


Clientul facand parte dintr-o multinationala renumita ne-a pus la dispozitie de la inceput un manual de identitate vizuala si branding. Astfel toate machetele si contentul realizat de noi in activitatile de marketing a fost similar cu cel al colegilor externi.


O parte importanta din activitatea noastra consta si in pregatirea pentru tipar a materialelor si continutului primit de la sediul central.


Astfel brosurile si flyerele printate de noi in Romania, in prima a etapa au fost redimensionate si adaptate de designerul nostru.


 Ca toate materialele printate din SUA si Canada aceste au fost realizate la dimensiuni imperiale: toli (inch) nu mm. Pentru a putea fi tiparite in Romania le-am convertit in sistemul metric, adica A4. Se putea pastra dimensionarile originale, insa in acest caz toate tipariturile deveneanu mai scumpe. Hartiile si utilajele tipografice in Europa sunt optimizate pentru sistemul metric.


Pe langa aceasta ajustare a dimensiunilor, am mai facut o verificare si a paletelor de culori sa fie CMYK (utilizata in tipar), fonturile sa nu aiba erori si imaginile sa aiba rezolutia optima de print (300 dpi scara 1:1).


Folosindu-ne de stilul utilizat in materialele printate am creat machetele dar si productia materialelor pentru signalistica: roll up, etichete adezive, firma exterioara, signalistica pentru orientare. 


Acestea au fost utilizate in prezentari B2B, B2C sau la diverse evenimente de networking.


Ce am livrat pentru NSF International?


· Servicii design grafic: prepress & realizare machete

· Tipar offset, digital si bigprint

· Colantare, signalistica si sisteme expozitionale

Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page