top of page

Qnorm – brand design si creare site web

Este o companie romaneasca ce ofera consultanta in domeniul calitatii si dezvoltarii produselor FMCG, alimentare si non-alimentare.


Brief creativ


Pentru lansarea brandului Qnorm pe piata locala B2B s-a ales un parteneriat cu o agentie de publicitate din Bucuresti, cu experienta in marketing si publicitate.


S-a dorit realizarea unei identitati vizuale de la zero, pentru inceput cu crearea unui logo. Ulterior acesta sa fie folosit in marketingul firmei: online si offline.


Abordarea si solutia publicitara


La crearea logoului si brand designului am abordat un aspect minimalist, cu fonturi clare, usor de citit. Am optat pentru fonturile sans serif Montserrat care au forma geometrica deosebita.


Cromatica utilizata din 2 culori: rosu si negru, a pozitionat acest brand in domeniul serviciilor premium B2B.

Culoarea rosie a fost aleasa pentru a simboliza energie si putere, iar culoarea neagra pentru acuratete si profesionalism.


Elementul grafic din logo este o declinare din fonturi utilizate, intr-un stil art deco.

Acest logo este utilizat in comunicarea de marketing: carti de vizita, prezentari, print, signalistica, web design dar si pe canalele de social media.


Ne-a fost ceruta dezvoltarea si crearea unui site web pentru prezentarea serviciilor oferite. Cu un aspect si usurinta de utilizare care sa atraga pe cei interesati de legislatia calitatii si dezvoltarea unor produse.


La final final am livrat un site cu continut coerent, in mai multe limbi, cu design resposive optimizat si pentru telefoanele mobil.


Ce am livrat pentru Qnorm?

Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page