top of page

Teratai Shop

Este un boutique online romanesc de bijuterii. Bijuteriile lor au un design unic, inspirat de culorile si texturile gasite in natura din toate colturile lumii.


Brief creativ


Teratai este sustinuta de o echipa de marketeri digitali experimentati. 


Dar cautau de ceva timp o agentie de publicitate careia sa ii delege productia materialelor folosite in campaniile de marketing.


Nu isi doreau cel mai bun pret. Ci livrare in timp si o calitate de exceptie pentru inserturile si printurile care sa fie la nivelul brandului. Mai aveau nevoie si de consilierea in alegerea celor mai bune solutii si materiale pentru marketing.


Abordarea si solutia publicitara


Colaborarea a inceput cu printarea unui set de afise pentru lansarea colectie de sezon. Afisele folosite la amenajarea locatiei evenimentului au fost de mai multe dimensiuni: A3 dar si 70 x100cm.


Machetele ne-au fost livrate intr-un format gata de tipar. Ele au fost realizate de graficianul lor.


Layout-ul posterelor era complex cu elemente grafice delicate. Pentru o printare de calitate, masina tipografica trebuie sa fie foarte bine calibrata iar hartia trebuie aleasa cu grija. Experienta ne-a ajutat sa alegem. 


Ca sa fim mai mult decat siguri pe calitate am ales pentru aceste printuri o hartie lucioasa de 160 grmp. 


Hartia lucioasa are o stralucire care ofera un plus de intensitate culorilor imprimate iar gramajul mare sustine rigiditatea necesara unui print de mare dimensiune.


Dupa aceasta lucrare, colaborarea noastra a continuat. Pentru livrarile online s-a apelat la inserturile personalizate care sa ofere “unboxing experience” peste asteptari.


Dar am realizat mai multe materiale tiparite.


Unul din ele au fost branding cardurile dimensionate ca si cartile de vizita. Provocarea tehnica la aceastea a fost acoperirea completa fata/verso cu o culoare verde speciala. 


Cand se printeaza toata suprafata cu 1 culoare exista riscul ca imprimarea sa fie valurita, neuniforma. Dar nu cu reglajele potrivite cardurile de multumire au iesit excelent. Am convertit culoarea in spectrul CMYK si cu ajutorul unei mostre de culoare fizice am realizat toate materialele tiparite.


Un alt insert folosit a fost certificatul de garantie. Acest certificat a fost tiparit la 1 singura culoare, pe un carton special de la Fedrigoni. 


Dimensiunea lui nu este  mare, un A6 pliat, dar realizarea lui pe o hartie speciala cu un design potrivit subliniaza seriozitatea si increderea unui brand matur.


Pentru personalizari diverse am realizat etichete adezive personalizate. Intr-un format versatil, rotund. 


Stickerele sunt un mod rapid si economic de a-ti personaliza toata corespondeta daca ai un magazin online sau offline. 

Cu aceste etichete sigilezi cadourile, personalizezi cutiile sau pur simplu atragi atentia.


Ce am livrat pentru Teratai Shop?


Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page