Teratai Shop

Teratai este un boutique din Romania cu bijuterii unicat din toate colturile lumii.


Brief creativ


Staff-ul de la Teratai a ajuns la noi in urma recomandarilor facute de clienti ai agentiei noastre. Cautau de ceva timp o agentie de publicitate care sa le livreze la calitatea dorita in timpul dorit. Nu mai are rost sa spunem ca experienta lor in advertising si marketing nu este de modesta.


Abordarea si solutia publicitara


Am inceput colaborarea cu tiparirea unui set de afise pentru o lansare de colectie.


Macheta pentru tipar ne-a fost livrata, fiind realizata de un bun colaborator al lor. Designul avea un element cromatic bogat, iar pe un fundal o textura delicata. 


Pentru o printare de calitate, masina tipografica trebuie sa fie foarte bine calibrata. Aceasta nu a fost o problema pentru noi. Insa ca sa fim mai mult decat siguri am ales ca suportul sa fie o hartie lucioasa de 160 grmp. 


Aceasta luciu al hartiei ofera un plus de intensitate culorilor imprimate. La fel greutatea mare a suportul imprimat a dat o rigiditate necesara unui print de mare dimensiune.


Dupa aceast proiect reusit, colaborarea noastra a continuat. Una din lucrarile care a urmat a fost tiparirea unor carti de vizita. Pe ambele fete, ele aveau fonta de culoare (fundal tiparit) cu verdele din ghidul de identitate coporate .


Fonturile de culoare daca nu sunt manipulate cu atentie fac ca cerneala tipografica sa se imprima in valuri. Avand experienta invatata din trecut nu a mai fost cazul sa nu avem printarea de calitate. 


De altfel pentru acest verde, avand doar formula RGB din marketingul online si o mostra de print am facut conversiile cromatice pentru codurile de culoare CMYK si PANTONE. CMYK este necesar pentru tipar, iar codul PANTONE este util in cazul personalizarii obiectelor promotionale si serigrafiilor.


Ce am livrat pentru Teratai Shop?


  • Verificare si pregatire machete tipar (Prepress);

  • Tiparire de  afise;

  • Tiparire certificat de garantie

  • Conversie si identificare paletelor de culori din sigla;

  • Tiparire carti de vizita.

Pliant Teratai
press to zoom
Poster Teratai
press to zoom
1/2
Am vazut destul, hai sa ne auzim!

Esti interesat(a) pentru un proiect sau o colaborare pe termen lung hai sa vorbim.

 

Doar completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la 004 0774 558 276

Mesajul a fost trimis. Iti multumim. Incercam in cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.