top of page

The Room ShowRoom - Postere si tipar PopUp Store

Localizat in centrul Bucurestiului, The Room Showroom este un concept store care promoveaza si sustine designul vestimentar din Romania.


Pe langa articolele de imbracaminte acest magazin mai ofera si alte accesorii adresate segmentului feminin: bijuterii, marochinarie, incaltaminte etc.


Brief creativ


Realizarea expozitiilor cu vanzare Pop-Store este o metoda practica pentru cresterea notorietatii noilor designeri dar si a brandului organizator. 


Fiind printre primele expozitii realizate in Bucuresti, clientul a cautat un partener care sa ii pot realiza servicii de design grafic, print, productie publicitara dar si amenjarea vizualurilor la targ. 


Clientul avand conceptul creativ dar si o buna parte din vizualuri, a fost cautata o agentie cu experienta relevanta in publicitate dar si in comunicare B2B. 


Faptul ca am avem in portofoliu campanii pentru marketingul expozitional si promovarea designerilor a fost un atu serios.


Abordarea si solutia creativa


Pentru a livra materialele in timp dar si pentru a pregati spatiul expozitional am facut o centralizare machetelor si termenele de predare.  Organizarea stricta a fost vitala din doua motive: termenul scurt de realizare si sincronizarea mai multor echipe pentru design, print si productie publicitara.


Realizarea printurilor. Pentru postere si printurile rollup-rilor  am ales o hartie mata de 150 gr, imprimata la rezolutia maxima, 1440 dpi. Rezolutia mare ofera o imagine clara si frumoasa daca e vazuta de aproape. Am folosit hartia mata, deoarece ea permite o vizibilitate mai buna, printul nu are reflexii orbitoare de la sursele de lumina.


Elementele grafice utilizate in brand designul evenimentului au constat din grafica vectoriala. Cromatic am ales 2 culori in contrast: galben si negru.


Cum am amenajat spatiul expozitional? Pe vitrine am lipit postere. Iar la intrare ne-am folosit de rollupuri, displayere dar si printuri de mari dimensiuni. 


Standurile din interior dar si caile de acces le-am personalizat cu semnalistica branduita: postere, tablite, autocolante si sageti de orientare.


Pentru promovarea locala offline am tiparit un flyer cu un design ce includea si o harta personalizata a zonei.


Ce am livrat pentru "The Room ShowRoom"?


Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page