top of page
  • Boris Aron

Emotiile si fidelizarea in marketing

Ai fi tentat sa spui ca nu este usor. Sau sa mentionezi strategii utilizate frecvent: reduceri de pret, oferte speciale, newslettere, campanii online cu Google Ads si Facebook. Ai dreptate, este o varianta. Dar in marketing trebuie sa te diferentiezi ca sa reusesti.


Noi iti propunem o idee care sa te diferentieze. Este vorba de realizarea unei campanii de marketing care sa aiba ca principal mijloc de promovare articolul personalizat cu logoul tau: obiectul promotional.


Experienta fizica, tactila a obiectelor personalizate ramane imabtabila, asa ca, poti sa alegi sa iti sustii promovarea creativ cu acestea. Noi te putem asista sa iti concepi campania, dar si sa alegi articolele potrive afacerii tale, cu o trasatura cat mai umana.


Interactiunea. Nu există nimic mai prețios decât o experiență fizică și tangibilă, iar un obiect personalizat îți oferă exact asta. Acesta te conectează la brandul tău într-un mod unic și special, aducând o valoare aparte și o interacțiune îndelungată.


Un calendar personalizat este un exemplu perfect în acest sens - nu doar că îți oferă o experiență vizuală plăcută, ci te însoțește pe parcursul întregului an, aducând un zâmbet pe fața ta și amintindu-ți mereu de brandul tău.


Fii unic și diferențiază-te prin aceste obiecte personalizate și creează o experiență memorabilă pentru clienții tăi!


Utilitatea. Inainte de a alege obiectul personalizat realizam un profil al clientului. Suntem atenti la scopul, contextul si sezonul campaniei.

Pentru sezonul rece, sepcile groase sunt cele mai recomandate. Daca le personalizam prin broderie iti pozitionam brandul, ca unul premium. Pentru anotimpul ploios, ne putem orienta spre umbrele de calitate. Le personalizam prin serigrafie cu un design cat mai creativ. Ca sa fie folosite cat mai mult, iar logo-ul tau sa fie vazut de cat mai multa lume.

Alte obiecte utile de sezon, pentru un buget restrains, ar fi uneltele: lanterne, rulete de masurat, raclete pentru parbriz.


Sa stii ca, oferta de promotionale este practic nelimitata. Ca sa economisesti timp si bani noi putem sa te ajutam in a face alegerile optime. Doar cere-ne o oferta personlizata pentru tine.


Nostalgia. Nostalgia ne duce cu gandul la amintiri frumoase, la momente din trecut care ne-au marcat viata. Si ce poate fi mai frumos decat sa oferi un obiect personalizat care sa evoci aceste amintiri si sa-ti promoveze afacerea? Un calendar de birou retro, cu design creativ si personalizat cu logo-ul tau, este solutia ideala pentru a atinge inimile clientilor tai.


Grafica retro este la moda, iar generatia Z o apreciaza din ce in ce mai mult. Dar nu numai tinerii se regasesc in aceasta tema. Cu un calendar de birou retro, vei atrage atentia tuturor, indiferent de varsta. Imagineaza-ti cum acest obiect de promovare poate evoca amintiri placute si te poate ajuta sa-ti intaresti relatia cu clientii tai.


Iar avantajul folosirii unui calendar personalizat este ca il poti adapta perfect nevoilor tale. Poti alege culorile, design-ul, dimensiunea, forma si finisajele care sa se potriveasca cel mai bine cu afacerea ta si cu mesajul pe care vrei sa-l transmiti. Acesta este un obiect de promovare practic, util si durabil, care iti va oferi o vizibilitate indelungata.


Asadar, nu mai sta pe ganduri! Apeleaza la Art Bazar pentru a-ti crea un calendar de birou personalizat cu design retro si asigura-te ca afacerea ta va fi mereu la indemana si in atentia clientilor. Alatura-te trendului retro si creeaza un obiect promotional unic care sa evoca amintiri si sa creeze o legatura puternica cu clientii tai!

Daca doresti sa integrezi aceasta idee in publicitatea brandului tau, noi te putem consilia si sustine cu experienta noastra.

Comments


bottom of page