• Boris Aron

Emotiile si fidelizarea in marketing

Actualizată în: 23 oct.

Ai fi tentat sa spui ca nu este usor. Sau sa mentionezi strategii utilizate frecvent: reduceri de pret, oferte speciale, newslettere, campanii online cu Google Ads si Facebook. Ai dreptate, este o varianta. Dar in marketing trebuie sa te diferentiezi ca sa reusesti.


Noi iti propunem o idee care sa te diferentieze. Este vorba de realizarea unei campanii de marketing care sa aiba ca principal mijloc de promovare articolul personalizat cu logoul tau: obiectul promotional.


Experienta fizica, tactila a obiectelor personalizate ramane imabtabila, asa ca, poti sa alegi sa iti sustii promovarea creativ cu acestea. Noi te putem asista sa iti concepi campania, dar si sa alegi articolele potrive afacerii tale, cu o trasatura cat mai umana.


Interactiunea, este o caracteristica care poate ajuta. Un obiect personalizat ofera o experienta directa care dureaza mai mult decat un click. De exemplu un calendar branduit te promoveaza un an intreg. Asa ca o interactiune cat mai indelungata este benefica pentru afacerea ta.


Utilitatea. Inainte de a alege obiectul personalizat realizam un profil al clientului. Suntem atenti la scopul, contextul si sezonul campaniei.

Pentru sezonul rece, sepcile groase sunt cele mai recomandate. Daca le personalizam prin broderie iti pozitionam brandul, ca unul premium. Pentru anotimpul ploios, ne putem orienta spre umbrele de calitate. Le personalizam prin serigrafie cu un design cat mai creativ. Ca sa fie folosite cat mai mult, iar logo-ul tau sa fie vazut de cat mai multa lume.

Alte obiecte utile de sezon, pentru un buget restrains, ar fi uneltele: lanterne, rulete de masurat, raclete pentru parbriz.


Sa stii ca, oferta de promotionale este practic nelimitata. Ca sa economisesti timp si bani noi putem sa te ajutam in a face alegerile optime. Doar cere-ne o oferta personlizata pentru tine.


Nostalgia. Este una din temele care se regaseste in designul produselor apreciate de generatia Z, dar nu numai. Realizand o grafica retro putem realiza un calendar de birou. Bineinteles ca acesta poate fi folosit si la biroul de acasa. Si evoca nostalgia cand socializarea de la birou nu era restrictionata.

Avantajul folosirii in promovare a calendarului este posibilitatea de al personaliza in intregime: logo, culori, design, dimensiune, forma, finisaje.

Daca doresti sa integrezi aceasta idee in publicitatea brandului tau, noi te putem indruma si sutine cu experienta noastra.