top of page

BENZI PERSONALIZATE CU NUMELE AFACERII TALE PENTRU SIGILAREA LIVRARILOR.

BANDA ADEZIVA PERSONALIZATA

Ce iti oferim:

De la 1.85 Euro+TVA/ bucata

144 role comanda minima

Pregatirea machetei pentru imprimare si simularea digitala​

Livrare gratuita pentru Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe 

De ce sa folosesti o banda adeziva personalizata?

  • Iti promoveaza afacerea;

  • Previne furtul sau il face mai dificil;

  • Iti sustine notorietatea brandului;

  • Arata profesional;

  • Contine instructiuni de utilizare.

Cum este treaba cu benzile personalizate de la ArtBazar?

Cu un scoci personalizat iti imbunatatesti aspectul impachetarilor. Adica pe langa sigilarea cutiilor, cu banda adeziva personalizata, livrarile tale are ca ale firmelor mari.

De reclama pozitiva a acestora esti convins si tu! Insa vrei sa fi sigura ca alegi banda cu detaliile tehnice potrivita tie. O banda adeziva personalizate de calitate.

 

Exista 3 propietati esentiale pentru scociul personalizat:

  • Adezivul sa fie bun, lipicios

  • Banda adeziva sa fie destul de groasa ca sa nu se rupa

  • Personalizarea benzii sa fie de durata.

Ca sa stii cum sa rezolvi o probema trebuie sa aflii cauza ei. In cazul nostru daca modifici parametrii tehnici obtii preturi si termene de livrare bune. Dar calitatea oferita lasa de dorit. Cu siguranta ai avut si tu o banda care nu mai lipea ori era fragila si se rupea.

 

Daca iti doresti o banda de calitate la un pret decent cere-ne o oferta de pret. Estimarea si simularea este gratuita.

 

Pe langa pregatirea graficii iti putem oferii si consultanta ca sa stii ce banda sa alegi, cu sa o depozitezi si cum sa o folosesti.

 

Astazi, mai mult ca oricand, banda personalizata este accesibila si pentru afacerile mici cum ar fi startup-urile.

Pe ea iti putem imprimam logoul tau, mesajul tau sau un desen personalizat. Doar sa ne spui ce iti doresti iar graficienii nostri te vor sfatui dar si realiza imaginea de care ai nevoie. Toate comenziile si cutiile de carton ale tale sa fie atragatoare si usor de recunoscut.

Cu ce culori si dimensiuni iti poti personaliza banda adeziva?

Culorile suportului (fundal, banda propiu zisa): transparent sau oricare din urmatoarele culori maro, alb, galben, rosu, verde, albastru, gri, negru, portocaliu. Cea mai utilizata culoare este alba pentru ca scoate personalizarea in evidenta fara probleme.

Culori banda adeziva ArtBazar

Poti sa personalizezi chiar si culoarea de benzii adezive! Ai 10 culori mai sus.

Latimea benzii adezive: 2.5cm, 3 cm, 3.75 cm, 4.8 cm, 5cm, 7.5 cm, 10 cm si 15 cm. Cea ma utilizata latime in Uniunea Europeana este de 5 cm. Este formatul care se potriveste usor in orice dispenser (aplicator) de scotch.

Lungimea benzii adezive: 60 m, 66 m, 99 m, 132 m, 330 m, 660 m, 990 m. Varianta de 60 m lungime se comanda cel mai des. Chiar si estimarea noastra este facuta pe 60 m.

Numarul maxim de culori pentru imprimarea flexografica a benzii: 3 culori. Pentru fiecare culoare imprimata  se realizeaza un cliseu din polimer.

Care este rolul acestui cliseu? Gandeste-te la acest cliseu ca la o “stampila” care imprima pe banda ce iti doresti. Cliseul se poate refolosi de nenumarate ori.

Cum comanzi personalizarea benzii adezive?
5 secrete pentru o comanda usoara si rapida.

1. Alege dimensiunile. Benzile noastre au latimi si lungimi diferite. Vezi care sunt dimensiunile cutiilor ori pachetelor tale.

2. Hotareste care este culoarea suportului. Alb sau una din paleta de culori de mai sus.

3. Trimite grafica. Sigla, text ori ilustratie. Un format vectorial este cel mai bun: .cdr, .ai, .pdf, .eps. Daca nu ai asa ceva nu e nici o problema, un grafician din partea ArtBazar iti poate livra designul de care nevoie.

4. Aproba macheta cu simularea. Inainte de introducera comenzii in productie vei primi o simulare pentru aprobare. Acum poti face ultimele modificari daca este cazul.

5. Bunul de tipar.

In acest video, afli tot ce vrei sa stii despre benzile adezive personalizate

Pentru toate benzile adezive realizam designul grafic si productia in Romania. Suntem mandri de acest lucru. Astfel ne putem asiguram ca sprijinim economia locala si reducem amprenta de carbon ocrotind natura.

Pentru a beneficia de calitatea maxima a benzilor adezive din BOPP trebuie sa le pastrezi si utilizezi in cateva conditii usor de obtinut. Iti amintim cateva din cele mai importante:

1.  Utilizeaza-le in maxim 6 luni. Dupa aceasta perioada, plasticul si adezivul isi pierd calitatile si incep sa se descompuna.

2.  Depozitarea se face in locuri uscate, fara expunere la soare, inghet sau temeperaturi cu variatii mari in timp scurt.

3.  Temperatura recomandata petnru aplicare est de 18-28 grade Celsius. Daca utilizezi la alte temperaturi te rugam sa ne mentionezi ca sa iti recomandam banda potrivita.

Insa mai multe informatii si recomandari utile iti spunem in momentul cand ne spui unde si la ce doresti sa le utilizezi. Fiecare domeniu de activitate si ambalaj are caracterstici diferite.

Obtine gratuit oferta de pret!

Completeaza formularul si iti pregatim oferta de pret pentru banda personalizata!

Daca te grabesti sau ai vrei asistenta suna direct la: 

004 0774 558 276

Cererea ta a fost trimisa. Iti multumim. Iti raspundem in cel mai scurt timp.

Opaa! Vezi daca nu ai uitat ceva sa completezi. Iti multumim.

Adez-person

Cine suntem? ArtBazar este o agentie de publicitate cu expertiza indelungata in designul grafic si productia publicitara. Cu noi poti avea designul grafic si printul sub un singur acoperis, cu o singura intalnire.

Banda adeziva personalizata este unul din produsele marketingului cerute permanent in ultimii 15 ani de clientii nostrii. Pe langa pregatirea unei machete potrivite, ne ocupam si de productia acestor benzi adezive sau “banda scoci personalizata”. Marketerii din agentia noastra considera aceste produse personalizate ca au un ROI (Rata de recuperare a investitiei) excelent.

Oferta se adreseaza exclusiv persoanelor juridice si fizice din UE.

Siglele si elementele grafice din personalizari sunt reglementate de legea dreptului de autor.

bottom of page