top of page

Bliss Imobiliare - Imprimari cu cromatica derivata din logo

Bliss este o agentie imobiliara cu experienta indelungata si notorietate printre expati datorita serviciilor de calitate. De asemenea aste una din firmele locale care adopta si implementeaza printre primele ultimele tehnici si noutati ale marketingului si publicitatii.


Brief creativ


Paralel cu promovarea online a brandului s-a dorit si promovarea prin publicitatea traditionala. Pentru aceasta ne-a fost cerut sa recomandam si livram cateva idei si produse publicitare.


Abordarile si solutiile publicitare


Bliss avand un logo si un plan de marketing bine realizat, alegerea solutiilor au fost usoare.

S-a ales pentru inceput livrarea a trei lucruri: carti de vizita premium, signalistica cu design unitar pentru toate locatiile si un obiect promotional personalizat.


Am pregatit o un design si o paleta cromatica care sa fie identica pe materialele promotionale si print. Am inceput cu cartile de vizita. Macheta a fost realizata policromie fata/verso, pe o parte fiind datele de contact iar pe verso am machetat sloganul si factorii de diferentiere. Cartea de vizita a fost printata pe un carton de foarte buna calitate, la formatul standard 50x90mm.


Pentru bannerele din poliplan am adaptat designul care se poate regasi si pe cartile de vizita. Bannerele au fost printate policromie pe material mat pentru ca reflexiile sa nu reduca vizibilitatea clara a machetei. Au fost adaugate capse din 50 cm in 50 cm pentru a putea fi montate usor.


Sacosa textila a fost aleasa ca si articol promotional ce s-a personalizat cu logoul si sloganul firmei. Am pregatit o sacosa textila, din bumbac. Fiind un obiect util, fara prezenta agresiva, aceasta a devenit un mijloc discret si prietenos pentru promovare.


Ce am livrat la Bliss Imobiliare?


  • Creatie publicitara

  • Design grafic

  • Productie banner

  • Materiale promotionale personalizate

Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page