top of page

Branding design pentru Orange Night Bucharest

Anual, in toata lumea, ziua regelui olandez este aniversata printr-o sarbatoare populara de catre comunitatea olandeza.


Ea se numeste Orange Night sau “Konigsdag” si poate ai auzit de ea cand ai fost in Amsterdam. 


Pentru comunitatea olandeza din Romania acest eveniment este organizat de NRCC (Camera de Comert Romano-Olandeza).


Brieful creativ


Pe parcursul anilor, serbarea a devenit tot mai populara iar numarul participantilor si a partenerilor evenimentului a crescut semnificativ. Prin urmare a fost necesara elaborarea unei identitati vizuale sub care sa fie prezentat “Orange Night Bucharest”.


In urma prezentarii portofoliului de design a fost aleasa agentia noastra pentru realizarea elementelor de branding design si BTL/ATL.


Abordarea si productia publicitara


Evenimentul se desfasoara intr-o singura seara, pe parcursul mai multor ore. El are mai multe parti: banchet festiv, concerte, petrecerea de sfarsit, concursuri etc.


Culoarea obligatorie e avenimentului este bineinteles orange: vestimentatie si decor. Pentru cea mai mare parte a evenimentului abordarea este casual business.


Pentru a putea livra in timp si a putea adapta imediat proiectul, am impartit in 4 parti ce a pregatit agentia ArtBazar:


1. Branding design. Am realizat un logo cu fonturi moderne. Culorile predominant utilizate au fost portocaliu si auriu. 


Pentru elemente grafice de branding au fost propuse: lalele stilizate, pixeli glitter aurii si pentru background un vizual cu cer instelat. Aceste elemente au aparut in toate comunicarile.


2. Social Media Marketing. Promovarea principala s-a facut pe canalele de social media: Facebook, Linkedin, Twitter. 


Pentru acestea am oferit personalizarea conturilor ce anuntau evenimentele. Imaginile pentru postarile online dar si designul de banner ads.


3. Servicii design grafic. Pe langa machete de presa tiparita am mai realizat designul publicitar pentru colaterale care sustineau seara: invitatiile, biletele, numerele de masa, meniurile, semnalistica interioara, sliderele pentru proiectile pe scena principala.


4. Tipar si productie de signalistica. Un eveniment de acest tip pe langa postere sau displayere de mari dimensiuni mai are nevoie si de alte printuri pentru o experienta placuta a participantilor: bilete, meniuri, tag-uri, stickere de semnalizare si multe altele. 


Daca organizezi un eveniment si doresti sa externalizezi aceste servicii noi te putem ajuta.


Important in livrarea acestui proiect a fost comunicarea in engleza si romana, dar si coordonarea cu celelalte echipe implicate: audio-video, sunet, coregrafie, culinar etc.


Care au fost rezultatele? Mica noastra echipa de  marketeri si designeri a organizat mai multe editii de Orange Night Bucharest.


Ce am livrat pentru acest aveniment?


Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page