top of page

Creatie si design digital B2B si B2C Prisum

Prisum International este firma care a lansat in Romania produsele companiei Himalaya Drug Company (India). Aceste produsele suplimente alimentare si de ingrijire (cosmetice) sunt cunoscute datorita ingredientelor naturale si tehnologiei Ayurveda integrate. Liv.52 si Septilin ar fi doua din cele mai cunoscute produse ale lor.


Brieful creativ


Pentru a comunica valorile brandului si in mediul digital, Prisum a hotarat sa aiba o prezenta mai activa. O parte importanta din aceasta strategie de marketing a fost realizarea vizualurilor. Pentru a realiza designul acestora a fost aleasa agentia noastra.


Abordarea si solutia publicitara


Dupa realizarea unor profile “buyer persona” am realizat conceptele vizuale si mesajele care sa sustina imaginea generala a companiei. Comunicarea s-a facut in jurul urmatoarelor valori ale manualului de branding: cercetare, natura si bucurie.


Am utilizat ghidul corporate global pentru toate aparitiile online: un set de fonturi, icoane grafice, paleta de culori.


Canalul principal de comunicare a fost Facebook, secundar site-urile proprii si ale partenerilor. Am asigurat declinarile pentru toata comunicarea: headere, icoane, postari, evenimente etc.


Aceasi comunicare B2B pentru vizual am abordat-o si cu alte conturi din portofoliul nostru.


Ce am livrat pentru brandul Prisum?


  • Creatie publicitara

  • Design Ad-uri online

  • Design Postari pentru Facebook

  • Retus imagini produs

  • Design si personalizari B2B pentru profilele de Social Media

Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page