Creatie si design digital B2B si B2C Prisum

Prisum International este firma care a lansat in Romania produsele companiei Himalaya Drug Company (India). Aceste produsele suplimente alimentare si de ingrijire (cosmetice) sunt cunoscute datorita ingredientelor naturale si tehnologiei Ayurveda integrate. Liv.52 si Septilin ar fi doua din cele mai cunoscute produse ale lor.


Brieful creativ


Pentru a comunica valorile brandului si in mediul digital, Prisum a hotarat sa aiba o prezenta mai activa. O parte importanta din aceasta strategie de marketing a fost realizarea vizulurilor. Pentru a realiza designul acestora a fost aleasa agentia noastra.


Abordarea si solutia publicitara


Dupa realizarea unor profile “buyer persona” am realizat conceptele vizuale si mesajele care sa sustina imaginea generala a companiei. Comunicarea s-a facut in jurul urmatoarelor valori ale manualului de branding: cercetare, natura si bucurie.


Am utilizat ghidul corporate global pentru toate aparitiile online: un set de fonturi, icoane grafice, paleta de culori.


Canalul principal de comunicare a fost Facebook, secundar site-urile proprii si ale partenerilor. Am asigurat declinarile pentru toata comunicarea: headere, icoane, postari, evenimente etc.


Ce am livrat pentru brandul Prisum?


  • Creatie publicitara

  • Design Ad-uri online

  • Design Postari pentru Facebook

  • Retus imagini produs

  • Design si personalizari profil business de social media

Continut vizual online
Identitate corporate online Himalaya Animal Health
1/2
Interesat de ce vezi?