top of page

Design si tipar pentru Pramac Generatoare

PRAMAC este un producator global de generatoare de curent, echipamente de manipulat marfa si turnuri de lumina. El are o prezenta activa in Romania, produsele si serviciile lui avand o buna notorietate. Brandul sau este cultivat si de atentia acordata materialelor publicitare, in cazul nostru design grafic, print si signalistica. 


Brief creativ


Activitatea de marketing si vanzari ale Pramac sunt sustinute de o paleta diversa de materiale care necesita design grafic si print. Pana la urma nimeni nu doreste achizitionarea unui echipament complex fara manulul de utilizare si ceritificatul de garantie. 

Astfel pentru realizarea designului dar si productiei articolelor a fost alese servciile publiciatare oferite de firma noastra.

Abordarea si solutia publicitara


Fiecare articol printat a necesitat pregatirea machetelor pentru print. Pentru certificatele de garantie am ales un format finit A5 orizontal (210x148mm). Informatia primita de la client a fost pregatita in macheta astfel incat sa fie cat mai usor inteleasa. Ca sa usuram intelegerea informatiei am ales sa realizam si elemente grafice specifice. 


Printul in policromie a fost realizat pe hartie dublucretata mata de 180 grmp iar copertile pe hartie de 300 grmp. Pentru coperti am ales plastifiere lucioasa pentru a scoate in evidenta culorile si imaginile din machete. 


Manualele de utilizare au fost prelucrate grafic si tiparite alb negru pe un format finit A4. In realizarea continutului s-au folosit ilustratii grafice, icon-urt si a pictograme pentru usura intelegerea ideilor instructiunilor.


Partea de print a fost completata de o gama completa de stickere folosite pentru marcare dar si utilizare. Ele au fost realizate din hartie ori PVC cand urmau a fi expuse la exterior si factori corozivi.


Un proiect aparte a fost realizarea unor cutii de carton ondulat pentru un kit de mentenanta pentru generatoarele electrice. Acestei cutii personalizate in policromie am asigurat designul grafic dar si productia.


Cutiile a fost proiectate sa suporte o greutate ridicata, dar si sa se incadreze in spatiul rafturilor partenerilor lor. Ele au fost livrate finisate si pliate pentru a ocupa un volum de depozitare mic.

 

Ce am livrat: 

  • Design grafic

  • Pregatire macheta 

  • Tipar brosura

  • Tipar certificat de garantie

  • Tipar manual de utilizarea

  • Stickere hartie

  • Stickere PVC

  • Semnalistica

  • Design cutie policromie

  • Productie cutie personalizata carton ondulat

Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page