top of page
  • Alex Costa

Articole personalizate pentru marketingul verii

La Art Bazar Advertising ne place sa cream promotii practice in functie de sezon. Sezonalitatea pentru produsele promotionale este foarte importanta pentru ca trebuie sa asiguram brandului tau o expunere cat mai indelungata.


Vara este cele mai potrivit anotimp pentru campanii de marketing deoarece lumea se bucura de vremea frumoasa, excursii, concerte, evenimente private si plimbarile in aer liber.


Brandurile cu materialele personalizate din timpul sezonului cald pot sa profite de o expunere marita data de o audienta mai mare care se gaseste in aer liber.


Am facut o lista cu mai multe produse care se personalizeaza pentru sezonul cald. Vei gasi mai multe tipuri in lista de mai jos: cele mai vandute, cele mai noi, cateva mai ieftine si cateva care se potrivesc perfect pentru magazinele online in rolul de insert personalizat.


1. Set pentru gratar personalizat


Set pentru gratar negru
Un set de gratar personalizat cu 3 unelte

In timpul verii nimic nu este mai iubit de romani decat un gratar. Va punem la dispozitie o gama larga de seturi de barbeque personalizabile. Poti sa iti afumi competitia cu logoul tau pe acest set de gratar! Este un cadou practic cu utilizare indelungata.


Se preteaza de minune in marketingul B2B. Daca il folosesti ca si premiu in concursuri iti creste usor rate de participare.


2. Geanta frigorifica personalizata


Geanta frigorifica branduita
Geanta frigorifica premium cu personalizare

Adauga prospetime strategiei tale de marketing cu aceasta geanta frigorifica. Este cadoul perfect pentru angajati si clienti.


Datorita izolatiei de calitate aceasta geanta frigorifica tine produsele reci timp. Se personalizeaza serigrafic sau print termotransfer la mai multe culori.


3. Sacosa de plaja personalizata


Este atat de incapatoare incat poti sa iti duci cu ea toate lucrurile necesare cand iesi afara. Chiar si ceva in plus! Are un compartiment interior mare, un buzunar lateral superutil si manere rezistente.


Sacosa de plaja branduita
Sacosa de plaja din fibre naturale personalizata. Articol confectionat in Europa.

Sigla ta o poti combina cu una din culorile intense din oferta cromatica a gentii pentru ati pune in evidenta afacerea.


4. Minge de plaja personalizata


Este unul din cele mai populare articole promotionale de sezon. Este economica dar si versatila: pentru ca este folosita atat de adultii cat si de copii.

Mingea de plaja este un articole promotional distractiv care ramane in mintea oamenilor timp indelungat.

Minge de plaja cu personalizare
Minge de plaja personalizata.


Este un produs popular personalizabil care datorita marimi se foloseste si ca insert in livrarile ecommerce.

Doar adauga logoul tau pe aceste mingi si sa inceapa jocul.


5. Sapca personalizabila


Oricine are nevoie de o sapca de calitate cand iese afara. Lucru extrem de usor.



Sapca personalizabila
Sapca vintage personalizata. Tesuta din bumbac moale in culoare natur

Din fericire oferta de sepci este variata, la fiecare activitate poti sa ii gasesti ceva un design specific: plaja, sport, drumetie, retail, drumetii, petreceri ca sa numim cateva.


O sapca personalizata este un articol personal util dar si un suport de promovare.


6. Umbrela de plaja


Ai cea mai mare expunere la propiu daca esti la plaja ori iarba verde cu acest articol promotional.


Umbrela de exterior cu personalizare
Umbrela outdoor personalizabila cu husa

Are un diametru de 1.5 m si paneluri asoratate culoarilor brandului tau. Se inscriptioneaza cu logoul tau mare, cat mai mare. Se livreaza cu o husa ce ajuta la transportat si depozitat.


7. Parasolar auto tiparit


Arata-ti logoul tau tuturor cu parasolarul auto “Umbrar”. Este pliabil si rigid ca sa nu ocupe loc pretios in masina.


Parasolar auto
100% creativ. 100% personalizabil. Parasolar auto.


Realizat dintr-un carton microndul rezistent una din fete se tipareste in intregime. Iar designerii nostri iti pot pregati o macheta atragatoare pentru branduirea lui.


8. Steag flexibil pentru exterior


Este signalistica perfecta pentru publicitatea exterioara in sezonul cald. L-ai vazut pe terase, artere pietonale, esplanade comerciale, in fata magazinelor, pe plaja si zone de agrement. In marimi si formate diverse.


Steaguri promotionale mobile.
Promoveaza local afacerea ta. Steaguri personalizate de exterior.



Are un catarg telescopic elastic care il face rezistent la vant dar si la montare/demontare.

Steagul textil se poate imprima flexografic cu macheta creativa de mari dimensiuni cu cate culori doresti.


9. Sticla metalica personalizata


Este greu sa te bucuri de vara daca esti deshidratat. Poti sa iti hidratezi clientii si parternerii cu aceasta sticla usoara din aluminiu perfecta pentru drumetii, plaja dar si city break-uri.


Sticla metalica personalizata
Sticla metalica personalizabila de folosinta indelungata.

Dopul care se infileteaza are si o carabina ultra utila. Metalul rezistent nu retine mirosurile.

Se personalizeaza prin gravare sau cu 1 culoare tampografic.


10. Baterie externa cu incarcator solar



Baterie externa personalizata
Un power bank cu carcasa metalica personalizabil

O baterie personalizabila, cu carcasa de aluminiu rezistent si capacitate de 4000 mAh.

Cu aceast power bank poti reincarca bateria oriunde este soare. Are si cablu USB la livrare. Branduirea o poti alege dintre gravura sau 1 culoare prin serigrafie.

 

Toate aceste articole personalizate ti le putem livra catre clientii sau partenerii tai. Din experienta noastra iti putem spune daca le livrezi intr-o cutie de carton personalizata cu o grafica potrivita, notorietatea brandului tau creste.


Un card sau un sticker cu un mesaje de multumire in coletul livrat iti ofera un extrabonus pentru cresterea atentiei. Iar bugetul pentru realizarea acestora este unul din cele mai reduse din productia publicitara.



Alegerea produsului potrivit pentru campania de marketing a acestei veri este doar o parte dintr-o promovare reusita. Mai trebuie sa iei in considerare si know-how-ul: relevanta, pozitionare brandului, timpul de livrare, rata de recuperare a investitiei (ROI), valoarea produsuui.

 

Cu acestea te pot ajuta colegii nostri. Experienta lor in advertising si produse promotionale este indelungata si cu branduri din diferite domenii.


 

Asadar daca ai o idee cool sau doresti consultanta in realizarea unui buget poti sa ne trimiti un mesaj ori sa ne suni. Vom fi bucurosi sa te ajutam.

bottom of page