top of page

WebDesign si Facebook Ads pentru Hboutique.ro

In urma cu ceva timp e-shopul cu produse de tip plafar Hboutique.ro a cautat o agentie de publicitate locala care sa ii furnizeze servicii si produse de marketing. 


Magazinul dispunea de gama completa a produselor Himalaya Herbals (India). Acestea erau impartite in doua categorii: suplimente alimentare herbominerale si produse de ingrijie personala (cosmetice).


Brief creativ


Clientul a dorit sa optimizeze timpul si costurile alocate promovarii magazinului online. 


Din acest motiv, a cautat o agentie de publicitate full-service ce ofera: design grafic, tipar, design publicitar, content online si productia colateralelor de marketing.  In urma prospectarii ofertei locale dar si a portofoliilor, ArtBazar a fost desemnata agentie partenera.


Abordarea si solutia publicitara


Promovarea principala a produselor s-a facut prin Social Media Marketing. Marketerii nostrii in colaborare cu ai clientului au pregatit un avatar de client principal dupa analiza datelor din studiile de piata. 


Cu ajutorul acestui avatar am putut realiza identitatea de brand dar si vizualurile care sa sustina contentul de pe Facebook, Instagram si site-urile partenere. 


Din profilul de client principal am mai realizat cateva secundare pentru a ne adapta mai bine mesajul de promovare catre anumite produse din portofoliu. Conform ghidului de brand toate imparteau urmatoarele idei: cercetare riguroasa, ingrediente naturale certificate, traditie ayurvedica.


Culorile folosite au fost verde si portocaliu, inspirate din cultura indiana. Pentru o nota de modernitate am utilizat doar fonturi sans serif.


Pentru postarile in Social Media am realizat cateva seturie de template-uri (sabloane) pentru a brandui mai bine comunnicare. Aceste sabloane au cuprins: imagini de produse, concepte grafice, ilustratii, icoane grafice si concepte creative.


Nu a lipsit nici calendarul editorial pentru promovarea brandului si a produselor. Colaborarea s-a intins pe durata mai multor ani. Pe baza acestui calendar am realizat vizualurile pentru postarile online si campaniile de marketing.


Saptamanal aveam cel putin 3 comunicari sau postari care se adaptau mai multor canale de comunicare online si offline.


Bineinteles ca la aparitia unor evenimente noi realizam in timp scurt (aproximativ 2-3 ore) machete sau vizualurile necesare.


Aceasta promovare online era sustinuta si de publicitatea traditionala, offline. Marketingul traditional consta din evenimente, prezentari de produs, aparitii in presa tiparita, amenajari de spatii comerciale. 


Pentru acestea am adaptat vizualurile folosite online insa am creat si machete unice.


Ce am livrat pentru magazinul online?


Mesajul a fost trimis. Iti multumim. In cel mai scurt timp sa iti raspundem.

Vai! Mesajul nu a putut fi trimis. Vezi daca nu ai uitat ceva sau revino mai tarziu. Multumim.

Vrei sa stii mai multe? Hai sa ne auzim!
 
 

Completeaza formularul de mai jos sau poti sa ne suni la

0040 727 194 291

 
 
bottom of page