top of page

Servicii de vectorizare si convertire sigle

Vectorizare-artbazar.jpg
Formatul vectorial al unui logo sau imagini este recomandat in print, webdesign, gravura, serigrafie, signalistica si broderie.
Afla oferta pentru vectorizare !
Incarca fisier (max. 5 MB)

Iti multumim pentru cererea trimisa!

Formular vectorizar

Cum comanzi si primesti un design vectorial
convertit la curbe?

1. Afla pretul. Trimite-ne imaginea si in scurt timp iti vom trimite oferta de pret si termenul de realizare.

2. Comanda. Prin platirea facturii emise, se incepe designul vectorial.

3. Realizarea vectorizarii. Un grafician experimentat iti converteste manual elementul grafic

4. Verifica designul vectorizat. Examineaza caliteatea vectorului. Asigurate ca ceri ultimele modificari necesare.

5. Utilizare. Primesti grafica vectorizata in mai multe formate gata de utilizare.

 

De ce ai nevoie de un logo vectorial?

Un logo design vectorizat isi pastreaza calitatile in orice mediu folosit chiar si daca este modificat. Acest format este vital pentru orice campanie de marketing datorita versatilitatii sale.

O element grafic in formatul vectorial sau convertit la curbe este vital pentru orice campanie de marketing unde apare acesta.

Cele mai intalnite formate sunt: .SVG, .AI, .CDR, .EPS, . PDF.

Fisierele convertite la curbe se editeaza in general cu ajutorul a trei programe de grafica de care poate ai auzit: Adobe Ilustrator, Corel Draw sau Affinity Designer. Acestea nu sunt programe de editare automatizata gratuita ci sunt uneltele digitale folosite de un designer grafic.

Implicarea unui grafician dintr-o agentie de publicitate in procesul de prelucrare grafica iti cresc semnificativ sansele de a obtine un produs de calitate la final.

Logoul tau in aceste formate il poti folosi fara probleme in realizarea oricarui material de marketing: print, postere, ambalaje personalizate, colantari auto, grafica digitala pentru site si social media.

Mai mult, in marketingul digital actual, formatul vectorial .SVG pentru realizarea de siteuri sau magazine online este un must-have.

 

Acest tip de conversie a elementelor vizuale are o dimensiune mica.  Aceasta dimensiuni ajuta la o incarcare si navigare mai rapida si usoara a site-ul sau e-shopului. Lucru benefic pentru urcarea in cautarile Google dar si in preferintele consumatorilor.

Daca grafica ta este de tipul .jpg sau .png are toate sansele sa arate blurat sau pixelat. Nu poate fi marita, nu poate fi modificata iar la orice manipulare isi pierde din calitate. Cu siguranta ai vazut astfel de imagini care ruineaza increderea si experienta consumatorului.

Totusi ambele formate sunt bune pentru design grafic insa fiecare tip fiind recomandata pentru o utilizare specifica. Formatul .jpg, .png este constituit din patratele minuscule de culoare (denumirea tehnica: pixeli). Ca intr-un puzzle, cu pixelii se reproduc imagini care reproduc fidel realitatea. Cum ar fi de exemplu portretele foto sau aranjamente florale.

Formatele vectoriale .cdr, .ai, .eps reproduc imaginile cu ajutorul punctelor, liniilor sau culorilor. Sunt foarte exacte. Din acest motiv pot fi modificate usor. La orice modificare isi pastreaza calitatile grafice indiferent de felul si utilizarea lor.

Pentru vectorizarea unei sigle ori imagini.

Daca te intereseaza grafica vectoriala poti sa afli mai multe despre ea in continuare. O gasesti inclusa in oferta de branding design si in colaborarea cu un designer grafic profesionist.

Oferte de branding design pentru Startup si IMM

Cine suntem? Art Bazar Advertising - artizani in publicitate. Cu o experienta de peste 15 in designul publicitar putem sa iti livram orice imagine sau logo intr-un format vectorial.

 

Prelucrarea este realizata de un grafician cu experienta in design dar si productia publicitara. Astfel vei avea in un macheta digitala de care te poti folosi in realizarea de materiale branduite cu aceasta.

bottom of page