Antreprenoriatul local si printul

In ciuda utilizarii frecvente a socializarii online si a reducerii interactiunii fata in fata, comunitatile locale nu au disparut. Micile afaceri care se conecteaza la comunitata locala au doar de castigat.


Asa ca, adu-ti aminte sa incluzi in strategia ta de marketing si comunitatea locala. Micile afaceri din vecini iti sunt mult mai accesibile ca si parteneriat. Pana la urma, conceptul dezvoltat de Google My Business este un succes (Daca nu ai acest cont configurat poti sa ne contactezi pentru al avea si tu).


Pe langa latura rezidentiala si economica, aceste comunitati au si o latura de servicii creative. Infloritoare am putea spune.

Una din aceste comunitati locale o gasesti in Baicului (Bucuresti). Cartierul tipic anilor 80, este un mix de rezidential preurban, urban, industrial. In locul zonelor industriale s-au dezvoltat nu putine succesuri antreprenoriale: firme de print ori productie publicitara, ateliere de croitorii, firme de design.

Atelierele produc si livreaza o calitate impecabila iar designerii locali ofera servicii creative in piete extrem de competitive.


Ca sa iti aratam potentialul unui design creativ iti prezentam aceest produs al tipografiilor din Baicului:

Este un produs local, de la concept la print. Este printat pe hartie offset de calitate la 2 culori Pantone. Il poti personaliza cu logoul tau si culorile tale. Legatoria este facute cu spire metalice. Designul retro al calendarului se inspira din anii 80: simplu, clasic, practic. Se livreaza intr-un plic din hartie speciala Kraft. Care se poate personaliza elegant, la 1 culoare, pentru a iesi in evidenta logoul si mesajul promotiei.


Astfel, poti sa oferi un articol cu un design creativ, care sa te iti sustina campania de marketing un an intreg. Aceasta ar fi una din multele idei din print care sa aduca valoare brandului tau.


Poti cere si tu o oferta personalizata pentru acest calendar ca sa il incluzi in strategia ta de marketing.


©2020 Art Bazar. Toate drepturile rezervate.

Art Bazar I Baicului 64, Bucuresti, Romania I tejghea@artbazar.ro I 004 0774 558 276

  • Fb_ABazar
  • Insta_ABazar
  • In_ABazar