B2B si cadourile de protocol

Poate unii se intreba daca mai este necesar sa oferi cadouri corporate personalizate partenerilor de afaceri. Raspunsul nostru este, DA! Aceste articole business personalizate le aduc partenerilor tai aminte de brandul tau si in acelasi timp reprezinta un semn de gratitudine si multumire.


Chiar daca interactiunea fizica a fost si este limitata in 2020 un astfel de cadou iti mareste fidelizarea partenerilor de afaceri, imbunatateste ROI si iti creste reputatia.

De foarte mult timp se adauga articole corporate premium in strategiile de marketing B2B, acest lucru este benefic pentru toti cei implicati.


Nu te ingrijora daca ai un buget limitat. Oferta este extrem de generoasa, noi putandu-te ajuta sa alegi articolul potrivit. Daca ai un start-up ori un IMM cu siguranta putem gasi un cadou de protocol care sa se potriveasca campaniei tale de promovare. Si fiind vorba de publicitate si marketing vom adauga multa creativitate.


Iata mai jos cateva idei pentru cadouri corporate B2B care au fost populare in ultimi ani:


1. Set de vin in cutie de lemn personalizat.

2. Cutie de cadou personalizata. Tu iti alegi cutia si continutul. Ambalajele se pot personaliza cu logo si culorile preferate.

3. Ceas de masa personalizat "Wood Cube"

4. Sticla termo personalizata

Agentia noastra, ArtBazar Advertising te poate ajuta sa alegi articole potrivite si unice, doar contacteaza-ne si vei primi o estimare gratuita.


©2020 Art Bazar. Toate drepturile rezervate.

Art Bazar I Baicului 64, Bucuresti, Romania I tejghea@artbazar.ro I 004 0774 558 276

  • Fb_ABazar
  • Insta_ABazar
  • In_ABazar