Scoate-ti clientul afara! De pe internet.

Timpul si banii alocati promovarii online nu iti mai dau rezultatele asteptate, nu te mai duc in fata clientilor doriti. Ce poti face? Incearca exact opusul, alege promovarea offline! Asa poti sa il pui pe client in fata mesajul tau. Pana la urma metodele de promovare offline, clasice sunt viabile si in marketingul de azi.

Ce metode de comunicare am avea acum, cand interactiunea sociala a fost redusa drastic datorita epidemiei? Prima optiune este cea online. Dar mediul online si social media devin tot mai aglomerate, mai scumpe. Asa ca trebuie sa gasim metode ce sa ne diferentieze ori sa ne complementeze planul de marketing.

Cum am putea sa ne adaptam, sa urmarim trendurile? Relativ simplu, ne orientam spre alte metode. Si nu sunt putine. Marketingul este este un domeniu multimodal, are mai multe metode , oferta fiind generoasa de altfel. Nu, nu ne referim la TV sau radio care sunt destul de costisitoare. Nici la evenimente, spectacole sau expozitii care sunt aproape disparute.

Este vorba de print. Printeaza informatia ce doresti sa o comunici: prezentarea afacerii, serviciile, produsele ce le oferi. Flyerul, brosura sau catalogul poate sa vorbeasca despre businessul tau. Realizat cu o grafica profesionala, potrivita corporate-ul tau este o unealta de promovare care poate sa iti sustina vanzarile.


Materiale printate pentru sustinerea prezentarii

Chiar daca acesta varianta implica munca si costuri, putem sa iti mai dam 3 motive sa o faci:


Primul, promovarea clasica printata vine in completarea celei online. Mai nou te diferentiaza. Marile magazine, care sunt atente la costuri si imaginea lor, printeza in continuare cataloage de prezentare.


Al doilea motiv este legat de atentie. Cand citesti un flyer ori alt material de prezentare printat esti atent la informatie. Nu scrolezi, nu esti asaltat de update-uri ori mesaje din social media. Chiar daca atentia este de scurta durata, acesta poate face diferenta.

Al treilea motiv. Reclama online este agasanta, intruziva. Reclama clasica este doar nesuferita 😊.


Daca vrei sa stii cum sa implementezi promovarea prin print ori sa gasesti si alte solutii de marketing pentru tine, da-ne un semn.


©2021 Art Bazar. Toate drepturile rezervate.

Art Bazar I Baicului 64, Bucuresti, Romania I tejghea@artbazar.ro I 004 0774 558 276

  • Fb_ABazar
  • Insta_ABazar
  • In_ABazar