• Alex Costa

Top 6 obiecte personalizate pentru campaniile de marketing din 2022

Actualizată în: 23 dec. 2021

Ultimele luni au fost pline de provocari pentru campaniile de marketing. Livrarea unor rezultate optimiste a fost dificila.


Pentru a continua activitatea si a prospera, cei ramasi, sunt obligati sa gasesca noi modalitati de a se promova.


Cu incertitudinea acestor vremuri este dificil de a face un plan de promovare pe termen lung. Agentia noastra de publicitate iti poate oferii cateva idei de promovare pentru a ramane relevant in fata clientilor. Si nu doar idei dar si designul si realizarea acestor produse personalizate 100%.


Gandeste-te la clientii tai, la care doreti sa ajungi, acum sunt izolati in casele lor. Ei incearca sa inlocuiasca cumva timpul alocat interactiunii sociale, cu colegii, cu cunoscutii, la munca ori in timpul liber. Inaintea pandemiei in timpul acestor intalniri puteai sa te prezinti pe tine dar si pe afacerea ta. Acum este mult mai dificil sa le vorbesti, sa comunici cu ei fata in fata.


Cum ar putea sa ajunga mesajul tau la ei? O solutie ar fi prin intermediul materialelor personalizate cu logoul tau. In timpul carantinei, aceste materiale alese cu grija, iti vor face brandul tau mai indragit si usor de recunoscut.


Acestea sunt un mesager concret si discret al brandului tau. Ele stau permanent langa clientul tau fara al agresa.

Din experienta noastra in publicitatea produselor promotionale am reusit sa identificam cateva obiecte personalizabile unice care pot sa iti cresca notorietatea brandul tau..


Inainte de a-ti le prezenta, hai sa iti impartasim cele 3 lucruri care fac un obiect promotional unic.


Ce face unic un obiect promotional?


Utilitatea


Cand alegi un obiect promotional trebuie sa te gandesti in primul rand la utilitatea lui. Un obiect util este folosit mai mult timp. Astfel logoul tau este vizibil mai mult timp. De exemplu o sacosa textila personalizata se foloseste de mai multe ori. Pentru ca usureaza viata si nu ocupa mult spatiu poate fi purtata mai tot timpul. In plus este ecologica, putand fii reciclata.


Sezonalitatea<